Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ AVON


Με την Avon ασχολείστε ανεξάρτητα, χωρίς να αισθάνεστε μόνη!
Θα έχετε άμεση πρόσβαση σε δοκιμασμένα, ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων, ειδικά προγράμματα δώρων και συνεχή υποστήριξη από τη Sales Leader και τη Διευθύντρια της Περιοχής σας. Θα καταλάβετε γρήγορα γιατί περισσότεροι από 6,2 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και προσωπική ανάπτυξη, ως Αντιπρόσωποι Avon.
3 εύκολα βήματα προς στην επιτυχία: Πουλήστε - Μοιραστείτε - Δείξτε
Ξεκινήστε δυναμικά ΜΕ ΜΙΑ Μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία θα παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε μία ομάδα πελατών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Avon. Θα ανακαλύψετε ότι το να πουλάτε τα προϊόντα Avon είναι εύκολο, διασκεδαστικό και απολαυστικό, γιατί η Avon πρωτοπορεί στο χώρο της ομορφιάς, με προϊόντα που οι πελάτες εμπιστεύονται για πάνω από 126 χρόνια.
Μέσω της προσωπικής επαφής, ή μέσω του διαδικτύου κατακτήστε την επιτυχία με τα αποκλειστικά προνόμια πωλήσεων της Avon:
• Μια ολοκληρωμένη σειρά χρήσιμων εργαλείων μάρκετινγκ και πωλήσεων, έξτρα κίνητρα και η πιο ανταγωνιστική πρόταση στην αγορά είναι στη διάθεσή σας.
• Προγράμματα δώρων και αναγνώριση - Απολαύστε τη λάμψη της επιτυχίας, κερδίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
• Νέες συναρπαστικές Καμπάνιες διαδέχονται η μία την άλλη κάθε 2 εβδομάδες - Κρατήστε το ενδιαφέρον των πελατών σας αμείωτο, δίνοντάς τους πάντα τη νέα κάθε φορά Μπροσούρα που ισχύει σε κάθε Καμπάνια.
• Το Πρόγραμμα Γρήγορης Εκκίνησης για τους νέους ηγέτες Πωλήσεις - Ένα γρήγορο και δυνατό ξεκίνημα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με επιτυχία, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές σας στην ένταξη και καθοδήγηση Νέων Αντιπροσώπων, για ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα αύξησης των κερδών σας.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ AVON!
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974620324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου